Friluftsforeningens allerførste månedsmøde, var i maj 2018. Vi mødtes på Stige Ø, og temaet for mødet var sammenrystning. Der var godt gang i bålet, solen skinnede og udsigten var dejlig. Hvad mere kunne man ønske sig?
Vi startede mødet med at lære hinandens navne, og tog derefter en omgang speeddating – hvor der skulle besvares spørgsmål om alverdens ting og sager.
Der skulle laves mad over det blussende bål. Menuen stod på indisk ret med dertilhørende naanbrød. Alle hjalp til – der skulle både snittes grøntsager og holdes gang i bålet. Ingredienserne til den varme ret blev blandet sammen, og fik lov til at stå og simre, mens dejen til naanbrødet blev æltet sammen. Naanbrødene blev formet, og bagt i bunden af en bålgryde.
Vi spiste sammen: ved bordet, stående, eller rundt om bålet, og efter maden var spist, startede næste aktivitet. Vi skulle på et lagkageløb – dvs. et løb med poster, hvor man ved tilfredsstillende gennemførsel af posterne fik en ingrediens til en lagkage. Vi blev delt op i mindre grupper, og fordelt på posterne. Posternes tema var samarbejde. Alle grupperne fik bunde til deres lagkager (det er altid en dejlig ting 😊), nogle fik bananer, chokolade, syltetøj, fløde (til flødeskum) og glasur.
Efter løbets afslutning samlede grupperne deres kager, og kagerne blev spist med stor tilfredshed. Herefter afsluttedes mødet. Mødet gik godt, og der var en dejlig stemning. Tak for et dejlig første møde!

Af Freja Pelck Hansen