Årets sidste månedsmøde fandt sted i Kohaveskoven og når nu vi var i december, var det oplagt med en julemiddag over bål. Menuen stod derfor på ribbensteg med brune og hvide kartofler, hjemmelavet rødkål, sovs og til dessert æbleskiver. Ingen af os havde tilberedt julemiddag på bål før, men vi gav os selvfølgelig i kast med udfordringen.

Der blev skrællet kartofler og snittet rødkål og ribbenstegen kom i dutch oven. Alt maden blev efterhånden sat over og vi var meget spændte på resultatet. Da vi havde glemt at få sovsekulør med, måtte vi spise hvid sovs, men med lidt kreativitet lykkedes det at lave en sovs, der var fuldt på højde med en brun sovs

Julemaden blev absolut vellykket og der blev spist med god appetit. Herefter blev æbleskiverne stegt på en pande og selvom de fleste egentlig var mætte efter middagen, kunne vi alligevel alle klemme en portion æbleskiver ned.

Vi glæder os til næste år og alle årets månedsmøder og øvrige arrangementer.

Skrevet af: Anja Nielsen

.