Det er torsdag, det er forår, anemonerne er sprunget ud og solen skinner helt fantastisk.
Vi mødes ved Kohaveskoven i udkanten af Odense, hvor vi i dag skal lave mad over bål og snakke om sommerens tur, der i år går til Kroatien. Mens nogle samler brænde i skovbunden og får tændt et knitrende bål, er andre i fuld gang med at forberede råvarerne til dagens ret: kylling i karry.

Snakken kører derudaf, og før vi ved af det, sidder vi om bålet og nyder et dejligt måltid bålmad. Vi snakker om turen til Kroatien, hvor det er planen at have basecamp i en lille nationalpark. Dagene vil bl.a. byde på topture, kajakroning og et fælles restaurantbesøg. Klokken er nu blevet otte, men der er stadig lidt lys på himlen og ulmende gløder i bålet. Vi begynder så småt at pakke sammen, og begiver os i samlet flok hjemad efter en hyggelig torsdag aften.

Skrevet af: Simon Bruhn