Det er nu blevet maj. Dagene er lange og lyse, og sommeren er lige rundt om hjørnet. Dette månedsmøde startede ved den store bakke ved Davinde badesø. Fra toppen kigger vi mod nord, og kan se Odense 10 km væk. Vi kigger den anden vej og ser et spændende område med et stort antal af søer, ridestier, shelters, bålhytter og meget mere.
Formålet med dette månedsmøde er at inspirere hinanden til hvordan områdets natur og faciliteter kan benyttes. Området er velegnet til at komme på eventyr ved at fare vild. Det vil vi dog ikke i dag, så vi forsyner os med et udførligt kort fra naturstyrelsens stander, og holde ros til den planlagte rute.

Vi sætter os på cyklerne og begiver os ud på grusstierne. Ruten er 9 km, og vi slutter ved mountainbike-banen. Vi kæmper os op af en stejl bakke, og slår os ned om et picnicbord, hvor vi nyder solnedgangen over Ibjerg-søerne. Vi finder en nærliggende geochace, før vi atter stiger i pedalerne og begiver os mod Odense.