Denne torsdag deltog foreningen i #trashtag challenge. Det går ganske simpelt ud på, at man finder et sted, der flyder med affald og trænger til at blive ryddet op, hvorefter man tager et billede af det indsamlede skrald og lægger det på sociale medier under hashtagget #trashtag.

Som friluftsforening er vi naturligvis interesserede i, at der er pænt udendørs og at der ikke ligger skrald over det hele. Derfor havde vi bevæbnet os med affaldssække og handsker for at rydde nogle områder omkring Odense for skrald. Og der blev virkelig gået til opgaven med liv og sjæl, så vi fik fyldt mange sække. Nogle fik ros for det gode arbejde af tilfældigt forbipasserende og man kan jo i sit stille sind håbe, at en sådan oprydning kan inspirere andre til at samle skrald – eller endnu bedre at det inspirerer til ikke at smide skrald fra sig andre steder end skraldespanden.

For at understrege at der var tale om en challenge, var der naturligvis præmier på højkant og vinderteamet kunne tage hjem med hver deres flotte krus, som forhåbentlig kan benyttes til en kop varm te eller kakao ved bålet.

Skrevet af Anja Nielsen