Første torsdag i juni betyder sommer i Danmark og selvfølgelig også månedsmøde for Odense Friluftsforening.

Dette møde fandt sted i Elmelund Skov, som byder på et fantastisk område med søer, små nye skove, enge og bakker. Der er stolper med QR-koder, således at det bliver nemt at læse og lære om bl.a. træerne, mens man er ude.

Planen for aftenens møde stod på orienteringsløb af forskellige sværhedsgrader, så alle kunne være med. Der var noget for de seje, de lidt sejere og de sejeste.

Der blev udleveret kort, kompas og klippekort. Vi begav os 3 hold af sted imens Emil blev tilbage for at tage tid og passe på vores ting.

Eftersom vejret havde lovet kraftigt regnskyl sent på eftermiddagen, gik der ikke lang tid før vi havde våde sko og fødder af at søge efter checkpoints imellem små nyplantede egetræer, buske og højt græs, som bød på brændenælder, tidsler og agerpadderokke; nok til at lave flere liter grøn the.

Vi havde heldigvis pakket de lange bukser med hjemmefra og vi var ikke bange for lidt vand, så af sted det gik og hvad mere kunne vi forlange af vejrguderne, som havde sørget for lunt og tørt vejr under hele mødet.

Da alle mand var i mål, var det tid til bål og S’mores.

Og the.

Og chokolade.

En hyggelig og dejlig afslutning på løbets sjove udfordringer.

Flertallet var på cykel og sammen gik turen hjem til henholdsvis Odense og Højby.

//Bitten Søndergaard