Dette møde stod i madens tegn, idet aftenens tema var bålmad. Mødet fandt sted i Åløkkeskoven og vi kunne glæde os over at se rigtig mange nye ansigter denne aften. Menuen stod på calzone, gryderet med fladbrød og til dessert bagte bananer med chokolade. Nam nam!

Vi delte os ind i mindre grupper, som tog sig af at gøre ingredienserne klar, lave dej og tænde bål. Det var rigtig hyggeligt og vi fik snakket på kryds og tværs undervejs. Da bålet var tændt fik de kuldskære også lidt at varme sig ved.

Maden blev absolut vellykket. De fleste var nok en smule spændte på calzonerne, som lå og hyggede sig længe i gløderne, men tålmodighed belønnes, for de smagte rigtig godt og det samme gjorde de andre retter.

Da selv de mest sultne – og lækkersultne – var blevet mætte, hjalp vi hinanden med opvask og oprydning, hvorefter vi kunne tage hjem. Det havde været en god og hyggelig aften og det var dejligt, at så mange var mødt op.

Skrevet af Anja Nielsen