Aftenens månedsmøde fandt sted i Hollufgård Park, hvor vi fik et solidt måltid tilberedt over bål. Vi fik en opgraderet version af klassikeren ”Brændende Kærlighed” med en mos lavet på gulerødder, kartofler og de største søde kartofler, vi nogensinde havde set. Dertil selvfølgelig stegte løg og bacon. Desserten var god gammeldags æblekage med flødeskum.

Vi fordelte os i hold for at tilberede maden og tænde bål. Snakken gik livligt, mens der blev skrællet kartofler og æbler til den store guldmedalje. Da det efterhånden trak op til regn, blev en presenning hængt op, så vi kunne spise i tørvejr og det blev en rigtig hyggelig lille hule.

Det blev til en stor portion mad og der var næppe nogen, som gik sultne hjem. Vi havde haft endnu en dejlig aften med både god mad, frisk luft og en masse hyggesnak.  

Skrevet af Anja Nielsen